Kérdése van egy termékről?

Hívjon bátran: +36 30 460 73 61

Vagy írjon e-mailt: info@pethouse.hu

Rólunk

Az állatok iránti szeretetünkből fakadóan cégünk évek óta foglalkozik kutyáknak, macskák, lovaknak, haszonállatoknak, egzotikus állatoknak és buldog tenyészeteknek szánt eledelek, higiéniai szerek, kellékek, kiegészítők, gyógy-, és tápszerek terjesztésével, valamint forgalmazásával. Kizárólag olyan termékeket forgalmazunk amelyekről meggyőződésünk, hogy megbízhatóak és amikkel elérhetőek a kívánt eredmények. Egy jól működő kis-, és középgazdálkodáshoz mindenképp olyan haszonállatokra van szükség, amikkel  – egészségüknek köszönhetően – maximalizálni lehet az adott gazdálkodás termelékenységét. Ezt csak akkor lehet elérni, hogyha haszonállataink a megfelelő ellátásban részesülnek. Ezért fontos, hogy haszonállataink mindig – lehetőleg minden esetben és rendszeresen – jó minőségű eledeleket, takarmányokat és gyógyszereket kapják.

Egyáltalán nem túlzás ha azt állítjuk, hogy az évezredek során egy olyan erős és elválaszthatatlan kötelék alakult ki ember és állat között, amely a kezdetektől fogva végigkísérte és alakította az emberi civilizáció rohamosan fejlődő útját. Legyen szó haszonállatainkról vagy kis kedvenceinkről: ez a kötelék még ma is legalább annyira erős, mint amikor őseink domesztikálták (háziasították) első őrző-védő ebüket körülbelül 10 ezer évvel ezelőtt. Igaz mindkét nagy állatcsoport esetében (haszonállatoknál és kis kedvenceknél) éles különbségeket figyelhetünk meg, mivel az ember más és más feladatot szánt számukra. Azonban egy valami akkor is közös bennük: hasznos feladatot látnak el az emberi közösség számára!

Vállalkozásunk tevékenységében kiemelt szerepet kapott a buldog tenyésztés, amelyben professzionális szinten foglalkozunk a tenyészidőszak maximális kihasználásával, valamint a buldog biológiai egyedi sajátosságainak megértésével. A buldog kutyafajta iránti elkötelezettségünknek köszönhetően fontosnak(!) tartjuk a minőségi és etikus tenyésztést.

Ingyenes szakmai tanácsadás

 Tudja mit keress, de nem tudja, hogy melyik termék lenne a legmegfelelőbb? Mi elmondjunk! Írjon nekünk!

Határidők betartása

Tudjuk: az idő pénz! Ezért célunk, hogy minden megrendelést vagy kérést határidőn belül teljesítsünk!

Gyors kiszállítás

Megrendelésétől függően, akár már másnap átveheti a megvásárolni kívánt termékeket

Egyedi árak vállalkozóknak

Hatékony és működő cégfilozófiánknak köszönhetően minden vállalkozónak egyedi árajánlatot tudunk biztosítani.

Elismert minőség

Webáruházunkban csak olyan termékeket lehet megtalálni, amelyek megbízhatóak és nemzetközileg elismertek.

Garancia

Valamelyik termékünk esetleg nem a rendeltetésének megfelelően működött? Küldje vissza és mi kicseréljük!

Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.