Kérdése van egy termékről?

Hívjon bátran: +36 30 460 73 61

Vagy írjon e-mailt: info@pethouse.hu

Adaptil párologtató és utántöltő

9.990 Ft 8.440 Ft

Az Adaptil párologtató és utántöltő megerősítőleg hat, segít a kutyáknak megbirkózni az új élmények és a félelmet keltő helyzetekből adódó stresszel.

 

Az Adaptil párologtató és utántöltő megerősítőleg hat, segít a kutyáknak megbirkózni az új élmények és a félelmet keltő helyzetekből adódó stresszel.
Kiszerelés: Adaptil párologtató + 1 db utántöltő.

Az Adaptil permetszóró a D.A.P.® (dog appeasing pheromone) vagyis a kutyák megnyugtató feromonjának szintetikus változatát tartalmazva stresszes helyzetekben megnyugtatólag tud hatni és kutyájának a biztonság érzetét kölcsönzi. Szagtalan hatóanyaga amolyan “jól érzem magam” légkört teremt és ezzel igen jó szolgálatot tud tenni költözéskor, új lakótársak és háziállatok megszokásában vagy ha kedvencének egyedül kell maradnia.
A kutyák sok helyzetben félősen reagálnak és visszavonulnak, ezzel szeretnék számunkra kifejezésre juttatni kellemetlen, szorongó érzéseiket. Mindenekelőtt igaz ez a kölyökkutyákra, hisz számukra még az egész világ ismeretlen és új, s mindez bizony gyorsan kelthet félelmet a kis állatkákban. Az Adaptil megelőzi ezt a magatartást és megnyugtatja kedvencét.
A természetes ‘Dog Appeasing Pheromone’-t, a (D.A.P.®) normál esetben a szoptató kutya szervezete termeli, hogy kis védencei minél jobban biztonságban érezzék magukat. Az Adaptil permetszóróban lévő analóg hatóanyag az Ön kutyájának is segít – legyen az bármilyen korú is -, hogy új helyzetekben védetten, biztonságban érezze magát.
A dugaszoló aljba helyezett permetszóró a mesterségesen előállított megnyugtató feromont kiszórja és a levegő áramlásának segítségével elterjeszti az egész helyiségben: 50 – 70 m²-es lakóterületen 4 héten át hatásos. Az analóg feromon-anyag hatásosságát tudományos vizsgálatok igazolják, s a permet emberre és más állatokra teljesen ártalmatlan.

Az Adaptil párologtató jellemzői:
 – Speciálisan kutyáknak fejlesztették ki
– Bármely korú és fajtájú kutya esetében használható
 – a konnektorba kell helyezni, a feromon egyenletesen eloszlik a helyiség levegőjében
D.A.P.®-vel: a szoptató nőstény kutyák természetes megnyugtató feromonjának szintetikus változatával
– Támogatja a jó közérzetet szokatlan helyzetekben
– Megelőzi a félős, stresszes viselkedést
– Akár 30 napig is hatásos
– Szagtalan
– Tartós használatra is alkalmas
– Tudományosan igazolt hatású – használatát állatorvosok is javasolják
– A permetszórót legalább 24 órával a körülmények megváltozása előtt kezdje el alkalmazni és legalább 4 héten keresztül használja!
– Szokatlan, különösen félelemkeltő eseményre (pl. tüzijáték) való felkészítés céljából tanácsos már 2 héttel a történés előtt elkezdeni az Adaptil alkalmazását
– Emberre és más állatta semmilyen kihatása nincs

Egy 48 ml-es tartály kb. 30 napra elegendő. Hatásterülete: 50-70 m2.

Ha kifogyott, az utántöltőt megvásárolhatja webáruháunkban is: Feliway utántöltő.

Összetétel:
– Kutya appeasing feromon analóg: 2%
– Izoparaffinos szénhidrogén q.s: 100g

Adaptil használati útmutató!

Még nincsenek értékelések.

„Adaptil párologtató és utántöltő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.