Kérdése van egy termékről?

Hívjon bátran: +36 30 460 73 61

Vagy írjon e-mailt: info@pethouse.hu

Corpet immunmoduláló tabletta – 60x

6.345 Ft 5.990 Ft

A Corpet immunmoduláló tabletta fontos immunstimuláló hatású táplálékkiegészítő készítmény a daganatos kisállatok immunrendszerének erősítése céljából ajánlott.

 

A Corpet immunmoduláló tabletta fontos immunstimuláló hatású táplálékkiegészítő készítmény a daganatos kisállatok immunrendszerének erősítése céljából ajánlott.
Kiszerelés: 60 db

A Corpet összetevője a Coriolus versicolor nevű gombafaj. A gombának nemcsak a kivonatát, hanem a micéliumot (gombafonalak szövedéke) és a primordiumot (fiatal termőtest) is tartalmazza a készítmény, melyet Coriolus versicolor sterilen termesztett biomasszájából gyártanak. A tabletták, melyet közvetlenül ezen biomasszából állítanak elő, egyenként 500 mg Coriolust tartalmaznak.
A Corpet a helyi minőségi előírásoknak megfelelően előállított termék. Nem tartalmaz konzerválószereket, színezéket, mesterséges aromákat, cukrot, keményítőt, glutént vagy laktózt.

Célállat: kutya, macska.

Egy tabletta tartalmaz:
– 500 mg Coriolus versicolor,
– 200 mg Cellulóz, 30 mg Metilcellulóz,
– 23,5 mg Szilicium,
– 6,5 mg Magnézium szteárát.

Adagolása:
 – 10 ttkg alatt, az első két hétben 2 tabletta/nap, 3-8 hét alatt 1 tabletta/nap
– 10-33 ttkg között, az első két hétben 4 tabletta/nap, 3-8 hét alatt 2 tabletta/nap
Ajánlott a 2 hónapos időszak alatt az adagolás pontos betartása. 5 ttkg alatti súlyú kisállatok esetében konzultáljon állatorvosával!

Megjegyzés:
A Corpet nem helyettesíti a konvencionális kezelést, de fontos kiegészítést nyújt a daganatos állatok immunrendszerének a betegség elleni küzdelemhez. A Corpet tabletta a Vetri-DMG készítménnyel kiegészítve egymást kölcsönösen megerősítő módon működnek a daganatos állatok komfortjának elősegítésére.

A Corpet alacsony toxicitású, lényegében nincsenek mellékhatásai. Nem okoz kromoszómakárosodást.

Még nincsenek értékelések.

„Corpet immunmoduláló tabletta – 60x” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.