Kérdése van egy termékről?

Hívjon bátran: +36 30 460 73 61

Vagy írjon e-mailt: info@pethouse.hu

Protect rágcsálóirtó granulátum

890 Ft

Előtálcába csomagolt, felhasználásra kész rágcsálóirtó granulátum. Patkányoknak a legideálisabb. Kül- és beltéri felhasználásra egyaránt.

 

Előtálcába csomagolt, felhasználásra kész rágcsálóirtó granulátum. Patkányoknak a legideálisabb. Kül- és beltéri felhasználásra egyaránt.
Kiszerelés: 0,35 kg (2 x 175 gr).

A PROTECT rágcsálóirtó granulátum speciális, új összetételének köszönhetően most még hatékonyabb. Az etetőtálcákba csomagolt rágcsálóirtószer egyszerűen és biztonságosan helyezhető ki mind beltéren, mind kültéren egyaránt (fedett helyen). A granulátum időjárásálló, ugyanakkor a csalétek keménysége miatt a rágcsálók is szívesen fogyasztják.

A granulátum speciális aromaáteresztő etetőládába van csomagolva. Az etetőládákat (a doboz 2 db-ot tartalmaz) felbontás nélkül kell kihelyezni. A rágcsálók ki fogják rágni, így Ön is látni fogja, hogy fogyasztottak-e már belőle a patkányok.

A PROTECT rágcsálóirtó granulátum patkányok és egerek irtására egyaránt felhasználható korszerű rágcsálóirtó csalétek, amely véralvadásgátló hatással rendelkező bromadiolon hatóanyagot tartalmaz. Biztonságát egy rendkívül keserű anyag, a Bitrex fokozza, amely megakadályozza az emberek és a haszonállatok véletlenszerű fogyasztását.

Hatóanyaga: 0,005 % bromadiolon.

Ellenszere: K1-vitamin / Konakion inj./

Használati utasítás: A PROTECT rágcsálóirtó granulátum elhúzódó hatású véralvadásgátló szer, amely a rágcsálókat általában már egyszeri fogyasztás után is elpusztítja. Nagy rágcsálófertőzöttség esetén minden etetőhelyen kellően sok mérgezett csalétket kell kihelyezni, hogy minden állat számára elegendő csalétek jusson. A kihelyezett csalétket 7- 10 naponként ellenőrizni kell és az elfogyasztott mennyiséget frissel kell pótolni. Ha a mérgezett csalétek megromlott, akkor azt az etetőhelyről maradéktalanul el kell távolítani és frissel kell pótolni. A rágcsálók elhullása a fogyasztás után 3 – 4 nap múlva kezdődik és az összes rágcsáló kipusztulása a terület nagyságától és a rágcsálók elszaporodásának mértékétől függően 2 -3 héten belül várható. Az ellenőrzéseket, felújításokat a fogyasztás megszűnéséig – a mentesség eléréséig folytatni kell.

Épületek környékén és azok udvarán, a rágcsálók tartózkodási helyeihez közel önetető nagyládába 1 – 1,5 kg mérgezett csalétket kell kihelyezni (amennyiben ekkora mennyiségű mérget szeretne kihelyezni érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon nagyobb kiszerelésű irtószereinkről.). Lakott helytől távol és ahol haszonállatok nem férhetnek hozzá, árokpartok mentén 0,5 kg csalétket kell a figyelmeztető felirattal ellátott etetőprizmákba kihelyezni.

Zárható pincékben és kamrákban is kiválóan alkalmazható csalétek. A helység nagyságától függően 1-2 etetőtálcával érdemes kihelyezni.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

Még nincsenek értékelések.

„Protect rágcsálóirtó granulátum” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Cikkszám: 1060 Kategória: Címkék: , , , , ,
Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.